Transferul cu numerar - Romania-Romania

Smith&Smith va ofera in toate agentiile sale serviciul de SEND(trimitebani.ro) prin care poti trimite bani in Romania si in Strainatate.Tarile in care se fac cele mai multe si frecvente transferuri sunt:
 • UE: Marea Britanie, Italia, Spania, Germania;

 • Non UE: SUA si Canada;

 • tari din ASIA (reprezentand trimiterile noilor imigranti): Vietnam, Filipine, Sri Lanka, India, Nepal si Indonezia.

SMITH&SMITH poate efectua servicii de SEND atat pentru remiteri de bani (incasare cu numerar si plata la beneficiar in numerar sau in conturi bancare) cat si pentru transfer de credit (transfer de fonduri din contul de plati al clientului deschis la SMITH&SMITH catre alte conturi deschise la alte banci sau institutii de plata)

 1. Pentru remiteri de bani cu incasare cu numerar si plata cu numerar la beneficiari in numerar recomandam:

 • Moneygram  Comisioanele MoneyGram sunt la nivel international putin mai mici decat cele practicate de catre principalul concurent, Western Union. Serviciul MoneyGram este unul pe care il recomandam pentru orice destinatie externa.

 • RIA money transfer este un corespondent extern. RIA este o companie americana care de curand a trecut pe locul II la nivel mondial. Recomandam RIA si pentru tranzactiile in Romania care se pot ridica la CEC sau in R. Moldova, pentru alte locatii decat Victoria Bank.

 • Smith Express este serviciul Smith&SMith de transfer de bani in reteaua proprie, in cea a BCR precum si in R. Moldova la Victoria Bank. Pentru comision se elibereaza chitanta si factura la curs BNR. Pentru platile in reteaua agentiilor noastre se pot transfera LEI, EURO, USD si GBP. Prin ceilalti: doar LEI, EURO si USD.

 1. Pentru remiteri de bani cu incasarea cu numerar si plata in contul bancar al beneficiarului (din tara sau strainatate):

 • Moneygram are serviciul de plata in cont. Comisioanele sunt comparabile cu cele de la plata cu numerar. 

 • Smith bank account este serviciul Smith&SMith de transfer de bani in conturi din tara sau strainatate.Este un serviciu pe care il recomandam pentru orice plata in conturi in lei (suntem membri TRANSFOND, casa de compensare interbancara, deci avem acces direct la orice cont in lei). Deasemenea, recomandam serviciul nostru pentru platile in EUR si USD in UE. Pentru platile un conturi in GBP suntem singurii. Durata unui transfer: cel tarziu urmatoarea zi lucratoare.

 • Detalii pe trimitebani.ro

Pentru orice neclaritate ne puteti contacta si un oprator va raspunde cat se poate de repede la intrebarea dumneavoastra.

Telefon : *5588;(+4)021 331 8000 , (+4)021 335 8800, (+4)0751 128820, .WhatsApp:+40.759.034.849 (Tarif normal in orice retea mobila)

 

Sau la adresa de email: claims@smith-smith.ro

https://www.facebook.com/SmithTransfer Va vom raspunde în cel mai scurt timp posibil.

Smith & Smith – de 20 ani alaturi de tine!

0 raspunsuri

Scrie un mesaj sau o întrebare

Vrei să adaugi un comentariu?
Simțiți-vă liber să contribuiți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *