www.infosmith.ro

Servicii de transfer de bani gratuite pentru refugiatii ucraineni

In contextul crizei generate de Razboiul din Ucraina si tinand cont de faptul ca cel mai util sprijin pentru cei refugiati este facilitarea accesului la fondurile banesti necesare traiului de zi cu zi, Smith & Smith- institutie de plata si RIA money transfer au hotarat reducerea la ZERO a tuturor comisioanelor practicate la serviciile de transfer de bani spre si dinspre Ucraina in reteaua Smith & Smith din Romania si respectiv RIA din Ucraina.

Beneficiarii directi ai acestui serviciu sunt migrantii/refugiatii din Ucraina aflati pe teritoriul Romaniei care pot primi sau trimite bani din si in Ucraina, in limitele impuse de starea de razboi si de functionarea serviciilor de plata din aceasta tara.

Toate cele 78 de agentii Smith&Smith din Romania (in mod special       cele din zonele adiacente punctelor de intrare in tara ) vor primi instructiuni in acest sens, inclusiv privind modul in care se pot primi banii trimisi si din alte tari pentru ucrainenii aflati pe teritoriul Romaniei.

Mai multe informatii, inclusiv in limba ucraineana, pe www.infosmith.ro sau la tel 021.331.8000

 

Va reamintim ca pentru orice intrebare   ne puteti  contacta și un operator raspunde cât se poate de repede la întrebarile voastre. Telefon : *5588;(+4)021 331 8000 , (+4)021 335 8800, (+4)0751 128820, .WhatsApp:+40.759.034.849 (Tarif normal în orice rețea mobila) Sau la adresa de email: claims@smith-smith.ro pe Facebook

Iți  vom raspunde în cel mai scurt timp posibil. Smith & Smith – de  peste 20 ani alaturi de tine!

Sau la adresa de email: claims@smith-smith.ro

pe Facebook

Iți  vom raspunde în cel mai scurt timp posibil.

 

Smith & Smith – de  peste 20 ani alaturi de tine!

 

0 raspunsuri

Scrie un mesaj sau o întrebare

Vrei să adaugi un comentariu?
Simțiți-vă liber să contribuiți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.