De cele mai multe ori cand dorim sa achizitionam un serviciu sau un produs din mediul online ne intrebam:

Care este mai bun ,

Care este mai ieftin,

De ce sa aleg unul in detrimentul altuia,

Ce mi se potriveste mie cel mai bine?

Piata online este extrem de bogata si diversificata in oferte. Unele mai atractive decat altele.Dar intodeauna sa fie adevarat ce scrie in reclama???Chiar nu exista comisioane sau costuri ascunse? Cand de fapt vedem produs GRATIS  ajungem la finalizarea achizitiei sa vedem ca acesta de fapt sa fie mai scump decat unul normal?

Cu siguranta caeste asa si atunci devine grea sarcina pentru cumparator sa rezolve intrebarile de mai sus.

In cele ce urmeaza voi incerca sa va prezint realitatea asa cum exista la Smith ONLINE.

De ce este mai bun serviciul Smith Online fata de concurenta de pe piata.

In primul rand as incepe cu experienta de peste 20 ani care o are Smith&Smith in domeniul transferului de bani din strainatate in Romania si Republica Moldova.

Din 2016 si-a dezvoltat si propria platforma de plati on line prin www.smith.com.ro si prin aplicatia mobila smith&smith disponibila in magazine Google play si Apps store.

Ce avantaje sunt la transferul smith online :

1.Transferul de bani se face instant.Banii trimisi se pot ridica imediat ce sumele au fost transferate de pe cardul bancar al depunatorului.

Daca cineva trimite bani inseamna ca are nevoie de ei si atunci poate platii un mic comision pentru acest serviciu.  Am vazut la altii ca  se transfera banii fara comision dar ajung la beneficiar dupa una doua sau mai multe zile. Daca este un serviciu online atunci in opinia mea banii trebuie sa ajunga instant. Si asa cum spuneam daca ai nevoie ca banii sa ajunga repede catre un beneficiar nu este o bariera plata unui mic comision.

2.Serviciul smith ONLINE este un serviciu dedicat exclusiv cetatenilor romani si cetaneilor din Republica Moldova.

3.Orice problema sau nelamurire legata de transferul tau o poti rezolva in limba romana cu operatorii de la call center https://online.smith.com.ro/contact/callcenter   sau prin retelele de socializare https://www.facebook.com/SmithTransfer.

4.Beneficiarul nu trebuie sa detina un cont bancar.Banii se ridica din reteau Smith&Smith proprie, a agentilor Smith&Smith , a bancilor partenere sau direct acasa prin serviciul Plata la domiciliu prin care un curier duce acasa la beneficar suma in lei.

https://online.smith.com.ro/retea/smith

In Republica Moldova banii se ridica de la sucursalele bancii VICTORIABANK.

www.victoriabank.md

5.Plata se face in moneda ordonata de platitor. Euro sau lei pentru site.ul  www.smith.com.ro sau aplicatia mobila smith&smith si in GBP pentru site.ul www.transban.ro (un produs smith&smith creat special pentru romanii si moldovenii din Anglia).

6.La ridicarea banilor nu se mai percepe nici un comision suplimentar. Platitorul plateste de pe card suma transferata si comisionul iar beneficiarul ridica suma ordonata.

7.Daca se trimit in Romania lei atunci beneficiarul deca transferul a fost facut de pe platforma www.smith.com.ro poate beneficia de schimbul valutar la curs foarte convenabil.In curand schimbul valutar la curs special se va putea efectua si de pa aplicatia mobila.

8.Programul de lucru  al agentiilor Smith&Smith este unul prelungit astfel beneficiarul poate ridica banii foarte usor si comod.

9.Comisionul porneste de la doar 1.99 euro pentru 100 euro transferati.

  •  

0 raspunsuri

Scrie un mesaj sau o întrebare

Vrei să adaugi un comentariu?
Simțiți-vă liber să contribuiți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *