Vrei trimiți bani din Anglia  în  Romania și după Brexit?  iți este teama banii nu vor ajunge în siguranță după Brexit? Ce comisioane vor aplica băncile sau firmele de transfer de bani online care ofereau așa zisul transfer gratis? Nu ști daca mai poți primii banii în valuta în care ai trimis? Multe întrebări  și multe necunoscute.

Dar Smith&Smith iți oferă răspunsul la toate întrebările pe care le ai legate de transferul de bani online din Anglia în Romania. Poți trimite lire din Anglia și primești tot lire în Romania la agențiile Smith&Smith. Nu am modificat nimic , nu se scumpește nimic, totul este la fel de simplu înainte.

Încearcă doar și vei afla de avantajele:  

Serviciului Smith Online oferit de Smith&Smith prin platforma www.smith.com.ro   Și Prin aplicația mobila smith&smith  disponibila în Magazine Google play și App Store . Comisioanele pornesc de la doar 1,99 lire. Poți trimite și  EURO, USD și RON,în  Romania. Beneficiarul sumei ridica banii din rețeaua de Agentii Smith&Smith exact în valuta pe care ați trimis-o.

Valuta se poate schimba la cerere în Lei la un curs foarte  avantajos. Programul  agențiilor Smith&Smith este unul foarte favorabil pentru clienți. Pentru a trimite trebuie iți faci un cont și deții un document de identitate romanesc valabil. Cardul pe care îl folosești pentru plata trebuie fie un card securizat 3Dsecure.

Cardurile prepay sunt uneori respinse de către procesator. Este cel mai bine folosiți un card normal de debit sau credit. Procesarea se face prin procesatorul Netopia și Alphabank. Se plătește un singur comision nimic altceva. Nu mai plătești comision de ridicare numarar. La Agențiile Smith&Smith găsești intodeanuna bani.

Nu exista comisioane ascune în schimbul valutar. Cred ne-am deșteptat cu toții și nu mai credem în transferurile oferite de alții fară comision. Adevăratele comisioane sunt ascunse în schimbul valutar pe care îl efectuează.

Tu trimiți Lire și ridici Lei la un curs mult sub cel oferit de piață. Apoi mai plătește și beneficiarul un comision la ridicarea banilor cash. fi sigur sub pretextul unui transfer gratis de bani se ascunde un comision MARE.

Nu vrem ne lăudam dar suntem probabil singurii care oferim transferul de bani online în Lire din Anglia în Romania.

Pentru mai multe detalii poți deveni prietenul nostru pe facebook   și vei fi la actualizat cu toate informațiile.

Pentru orice neclaritate ne poți contacta și un operator raspunde cât se poate de repede la întrebarea ta. Telefon : *5588;(+4)021 331 8000 , (+4)021 335 8800, (+4)0751 128820, .WhatsApp:+40.759.034.849 (Tarif normal în orice rețea mobila) Sau la adresa de email: claims@smith-smith.ro pe Facebook

Iți  vom raspunde în cel mai scurt timp posibil. Smith & Smith – de 20 ani alaturi de tine!

Sau la adresa de email: claims@smith-smith.ro

pe Facebook

Iți  vom raspunde în cel mai scurt timp posibil.

Smith & Smith – de 20 ani alaturi de tine!

0 raspunsuri

Scrie un mesaj sau o întrebare

Vrei să adaugi un comentariu?
Simțiți-vă liber să contribuiți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *