Primul ATM de transfer de bani, în București.

În doar câțiva pași, poți să le trimiți bani celor dragi, să plătești facturi, rate și amenzi, la Automatele de Transfer de Bani Smith&Smith.

Dacă ai de trimis bani în orice cont bancar din România sau UE, vino la ATM-ul Smith&Smith.

Dacă ai rate în valută la bancă, nu mai trebuie să mergi la case de schimb pentru a schimba banii. Faci operațiunea direct la ATB-ul Smith&Smith.

Dacă vrei să trimiți bani din BUCUREȘTI la una din locațiile Smith&Smith; din România?

Te așteptăm la ATB-ul Smith&Smith, disponibil în Stradă Brașov, nr. 25, sector 6, București, în Centrul Comercial Drumul Taberelor, parter, în zonă ATM-uri.

9 raspunsuri
 1. Isabela
  Isabela says:

  Buna ziua pot sa platesc o factura pentru o vacanta in strainatate la automatul pe care il aveti in Bucuresti?

  Răspunde
  • Smith & Smith
   Smith & Smith says:

   Buna ziua , puteti plati de la ATM-ul din Mall Drumul Taberelor. Daca factura este in valuta trebuie sa depuneti lei la automat iar conversia in valuta pe care doriti sa o transferati o selectati direct la automat. Cursul de schimb pe contul de plati este unul foarte avantajos, asta pentru a veni in sprijinul clientilor nostri.
   Daca aveti nevoie de informatii suplimentare ne puteti suna la numarul 021.331.8000 sau ne puteti scrie pe WhatsApp 0759 034 849
   Multumim ca ati ales Smith&Smith

   Răspunde
  • Isabela
   Isabela says:

   Ai un credit în Lei sau în Euro?

   Vino cu Lei, în numerar, la ATB-ul Smith&Smith, plătește rata în Lei sau în Euro, la curs BNR, direct în contul tău de credit și scapă de drumul la bancă, de statul la coadă și de cursul de schimb dezavantajos!

   Stai cu chirie?

   Vino cu Lei, în numerar, la ATB-ul Smith&Smith și plătește chiria în Lei sau în Euro, la curs BNR, direct în contul proprietarului!

   Vrei să achiți un pachet turistic extern?

   Vino cu Lei, în numerar, la ATB-ul Smith&Smith și plătește în Lei sau în Euro, la curs BNR, direct în contul operatorului de turism extern!

   Vrei să cumperi o mașină din afara României?

   Vino cu Lei, în numerar, la ATB-ul Smith&Smith și plătește în Lei sau în Euro, la curs BNR, direct în contul vânzătorului!

   Ai primit o amenda de circulație în afara României?

   Vino cu Avizul de contravenție și cu Lei, în numerar, la ATB-ul Smith&Smith și plătește în Euro, la curs BNR, direct în contul emitentului amenzii!

   Vrei să trimiți bani în România, Republica Moldova sau Europa?

   Vino cu Lei, în numerar, la ATB-ul Smith&Smith și trimite Lei sau valută, în numerar, în România și Republica Moldova sau în contul beneficiarului deschis la o bancă din România sau din Uniunea Europeană, la curs BNR!

   Smith&Smith prestează cu titlu profesional servicii de plată, conform OUG nr. 113/2009, fiind autorizată de Banca Națională a României, ca Instituție de plată, cu licența Nr. IP-RO 006

   Doar cetățenii români, posesori de cărți de identitate emise de autoritățile din România, pot transfera bani utilizând ATB-ul Smith&Smith.

   Pentru furnizarea serviciului de transfer de bani utilizând ATB-ul Smith&Smith, este necesară scanarea cărții de identitate, în original, în vederea înregistrării datelor dumneavoastră, alături de alte informații cerute de lege și anume: număr de telefon/adresa de e-mail, sursa fondurilor și motivul tranzacției.

   Informaţiile înregistrate sunt destinate procesarii tranzactiilor de Smith&Smit şi sunt comunicate următorilor destinatari:

   -instituții financiar bancare

   -prestatori de servicii de plată

   -agenți Smith&Smith

   -autorități publice

   -organe judiciare, din România sau străinătate.

   Refuzul dumneavoastră privind scanarea actului de identitate în vederea preluării datelor cu caracter personal respectiv prelucrarea și stocarea datelor, duce la imposibilitatea Smith&Smith; de a procesa tranzacția dumneavoastră!

   ATB-uri SMITH&SMITH disponibile:

   • Șoseaua București Nord 2A, Voluntari 077190)/ VODAFONE (adresat exclusiv angajatilor Vodafone)

   • Globalworth Tower, Strada Barbu Văcărescu 201/VODAFONE (adresat exclusiv angajatilor Vodafone)

   • Strada Brașov 25, București 061449 – in incinta Centrului Comercial Drumul Taberelor

   Răspunde
  • sm1th$3
   sm1th$3 says:

   Buna ziua gasiti un automat in Centrul Comercial Drumul Taberelor
   Strada Brasov, 25 sector.6, Bucuresti
   Romania

   Latitude: 44.4173721 | Longitude: 26.03503415

   Răspunde

Scrie un mesaj sau o întrebare

Vrei să adaugi un comentariu?
Simțiți-vă liber să contribuiți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *