Venim în sprijinul vostru prin canalul direct de blog unde ne puteți scrie părerile despre serviciile Smith&Smith ONLINE, ne puteți cere ajutorul când întampinați dificultăți, ne puteți transmite așteptările de la serviciile de transfer de bani ONLINE . Este simplu ne puteți scrie și noi vă răspundem în timp foarte scurt.

6 raspunsuri
  • sm1th$3
   sm1th$3 says:

   Buna ziua puteti trimite bani in Romania la Craiova la agentia Smith&Smith.
   Puteti gasi toate locatiile noastre in siteul http://www.smith.com.ro in sectiunea Retea Agentii(https://online.smith.com.ro/retea/smith).
   Puteti descarca aplicatia mobila smith&smith din magazine google play(pentru telefoanele cu sitem android) si App store(pentru telefoanele cu sistem IOS).
   Dupa ce ati descarcat aplicatia trebuie sa va faceti un cont de client pe care numai dumneavoastra il puteti utiliza.
   Dupa deschidera contului urmati pasii din aplicatie si trimiteti banii catre un beneficiar din Romania. Aplicatia este disponibila pentru a trimite bani si in Republica Moldova.
   Daca intampina greutati va rugam sa ne scrieti in blog si va asistam.
   Multumim ca ati ales Smith&Smith

   Răspunde
 1. alexa
  alexa says:

  Buna ziua va rog sa imi spuneti ce este poza martor.Am facut doua tranzactii deja prin platforma smith iar la a treia tranzactie mi s-a cerut poza martor.Nu stiu ce reprezinta.
  ms

  Răspunde
  • sm1th$3
   sm1th$3 says:

   Buna ziua .

   – ” Inaintea initierii oricarui transfer prin sistemul on-line, in vederea respectarii legislatiei cu privire la prevenirea si combaterea spalarii banilor si cunoastere a clientelei, institutia solicita transmiterea de catre client a unei poze -color a actului sau de identitate , iar la a treia operatiune initiata institutia solicita transmiterea de catre client a unei poze martor alaturi de actul sau de identitate. ”

   Poza martor este o poza a dumneavoastra alaturi de actul de identitate(selfie)
   Multumim.

   Răspunde

Scrie un mesaj sau o întrebare

Vrei să adaugi un comentariu?
Simțiți-vă liber să contribuiți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *