Venim în sprijinul vostru prin canalul direct de blog unde ne puteți scrie părerile despre serviciile Smith&Smith ONLINE, ne puteți cere ajutorul când întampinați dificultăți, ne puteți transmite așteptările de la serviciile de transfer de bani ONLINE . Este simplu ne puteți scrie și noi vă răspundem în timp foarte scurt.Daca doriti ne puteti trimite un mesaj pe adresa de email claims@smith-smith.ro . Ne puteti contacta si pe WhatsApp:+40.759.034.849

3 raspunsuri
 1. alexa
  alexa says:

  Buna ziua va rog sa imi spuneti ce este poza martor.Am facut doua tranzactii deja prin platforma smith iar la a treia tranzactie mi s-a cerut poza martor.Nu stiu ce reprezinta.
  ms

  Răspunde
  • sm1th$3
   sm1th$3 says:

   Buna ziua .

   – ” Inaintea initierii oricarui transfer prin sistemul on-line, in vederea respectarii legislatiei cu privire la prevenirea si combaterea spalarii banilor si cunoastere a clientelei, institutia solicita transmiterea de catre client a unei poze -color a actului sau de identitate , iar la a treia operatiune initiata institutia solicita transmiterea de catre client a unei poze martor alaturi de actul sau de identitate. ”

   Poza martor este o poza a dumneavoastra alaturi de actul de identitate(selfie)
   Multumim.

   Răspunde

Scrie un mesaj sau o întrebare

Vrei să adaugi un comentariu?
Simțiți-vă liber să contribuiți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *