Transferul cu numerar - Romania-Romania

 SMITH&SMITH SRL INSTITUTIE DE PLATA SI TBI MONEY IFN S.A

PROMOVEAZA CREDITELE DE NEVOI PERSONALE

 SMITH&SMITH SRL -INSTITUTIE DE PLATA si TBI MONEY IFN S.A au incheiat un parteneriat prin care sunt promovate clientilor SMITH&SMITH creditele de nevoi personale oferite de institutia financiara nebancara TBI MONEY IFN S.A.

Din dorinta de a veni in sprijinul clientilor sai cu facilitatea accesului la finantare rapida, angajatii Smith&Smith din cele 77 de agentii din reteaua nationala a institutiei de plata vor oferi informatii despre produsele de credit de tip nevoi personale, din oferta TBI MONEY IFN S.A indrumand pe cei interesati catre TBI MONEY IFN S.A.

TBI MONEY IFN SA parte din grupul financiar olandez TBIF este prezentă în România din martie 2002 fiind situată între primele cinci instituții financiare nonbancare de pe piață.

Are o rețea de 70 de filiale în toate orașele mari din țară și peste 150 de puncte de lucru.

TBI MONEY IFN SA oferă soluții de finanțare, caracterizate prin dinamism și flexibilitate și care se adaptează permanent exigențelor clienților și partenerilor companiei.

SMITH&SMITH SRL -INSTITUTIE DE PLATA este prima companie romaneasca ce activeaza pe piata transferurilor de bani din Romania de peste 20 de ani, timp in care si-a consolidat o reţea naţionala de 94 de agentii si agenti cu program de lucru extins, inclusiv Sambata si Duminica.

Dupa autorizarea ca Institutie de Plata de catre Banca Nationala a Romaniei in anul 2011, Smith&Smith alaturi de domeniul transferului de bani in care s-a afirmat ca leader pe piata din Romania, presteaza o gama larga de servicii de plata, schimb valutar conex activitatii de transfer de bani, inclusiv plata utilitati, rate de credit, leasing, taxe, amenzi, etc

SMITH&SMITH SRL -INSTITUTIE DE PLATA deschide conturi de plata clientilor sai, conturi de plata in care poti fi efectuate operatiuni de plati, schimb valutar, alimentare si depunere numerar, etc.

Pentru mai multe detalii   ne puteti  contacta și un operator raspunde cât se poate de repede la întrebarile voastre. Telefon : *5588;(+4)021 331 8000 , (+4)021 335 8800, (+4)0751 128820, .WhatsApp:+40.759.034.849 (Tarif normal în orice rețea mobila) Sau la adresa de email: claims@smith-smith.ro pe Facebook

Iți  vom raspunde în cel mai scurt timp posibil. Smith & Smith – de 20 ani alaturi de tine!

Sau la adresa de email: claims@smith-smith.ro

pe Facebook

Iți  vom raspunde în cel mai scurt timp posibil.

Smith & Smith – de 20 ani alaturi de tine!

2 raspunsuri

Scrie un mesaj sau o întrebare

Vrei să adaugi un comentariu?
Simțiți-vă liber să contribuiți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *