Vrei să trimiți bani online printr-o aplicație mobila? Nimic mai simplu.
Acum prin aplicația smith&smith disponibila în Google Play și App.Store, poți trimite bani din străînătate în Romania și Republica Moldova și din Romania în Romania și din Romania în Republica Moldova.
Totul se face rapid, sigur și ieftin. Comisionul pentru transfer este unul minim. Banii trimiși sunt ridicați în Romania din rețeaua Smith&Smith iar în Republica Moldova de la Victoribank. Poți trimite EURO, GBP, USD și RON iar banii se primesc în aceeași moneda în funcție de locația în care trimiți.
De exemplu romanii din Anglia pot trimite lire(GBP) de acolo în Romania și Republica Moldova, Romanii din Europa pot trimite Euro din tara de unde se afla în Romania și Republica Moldova.
Din Romania poți trimite pe lângă celelalte valute și Lei. Tranzacția se procesează instant iar banii se pot ridica imediat, în funcție de programul de lucru al rețelei de plata din Romania și Republica Moldova. Cum se face practic un transfer?
În primul rand trebuie să iți descarci aplicația mobila gratuit din Google play daca ai un telefon care funcționează cu sistemul de operare android și din App Store daca ai un Iphone. După descărcare intri în aplicație și iți faci un cont.
Este necesar acest cont pentru siguranță datelor  tale și pentru siguranță transferului.
Este necesar o singura data să iți creezi un cont apoi îl poți folosii în permanenta. Iți introduci datele tale și ale beneficiarului sumei. nu trebuie să introduci date eronate sau reale pentru că siguranță transferului și finalizarea acestuia depinde de corectitudinea înscrisurilor.
Transferul de bani online este același lucru că operațiunea pe care o faci la ghișeul unei bănci.
Sunt sigur că toți ați fost odată în viață la o banca și regulile sunt stricte dar asta garantează și siguranță banilor.
Același lucru ne preocupa și pe noi că banii transferați online să ajungă în siguranță la beneficiarul pe care l-ai ales.
După introducerea datelor este nevoie să introduci în aplicați o copie după documentul de identitate pentru verificarea identitățîi reale.
Odată ce ai introdus toate datele nu ramenedecat să efectuezi plata introducând un card personal și din pagina de plata pusa la dispoziție de procesatorul legal de plati, în cazul nostru NETOPIA, faci plata. Nu uita că noi acceptam la plata numai carduri înregistrate 3D Secure.
După ce ai efectua plata vei primi un cod unic de identificare pe care trebuie să-l transmiți beneficiarului pentru a ridica banii. Acesta se prezinta în locația pe care ai ales-o cu documentul de identitate personal și cu acel cod unic.
Operatorul verifica valabilitatea codului în sistem și îi preda banii fară a percepe vreun al comision suplimentar.
Banii, așa cum spuneam mai devreme se ridica în moneda în care au fost trimiși sau se pot schimba în Romania din valuta în care au venit în Lei la un curs de schimb foarte avantajos. Operațiunea de transfer de bani online se efectuează în câteva minute.
În aplicația smith&smith găsești istoricul operațiunilor pe care le efectuezi .
În aplicația smith&smith primești mesajele operațiunii tale. În aplicația smith&smith găsești rețeaua de agențîi smith&smith unde poți trimite banii online atât din străînătate în Romania și Republica Moldova cât și unde poți trimite bani online din Romania în Romania și din Romania în Republica Moldova.
 
 

Pentru mai multe detalii   ne puteti  contacta și un operator raspunde cât se poate de repede la întrebarile voastre. Telefon : *5588;(+4)021 331 8000 , (+4)021 335 8800, (+4)0751 128820, .WhatsApp:+40.759.034.849 (Tarif normal în orice rețea mobila) Sau la adresa de email: claims@smith-smith.ro pe Facebook

Iți  vom raspunde în cel mai scurt timp posibil. Smith & Smith – de 20 ani alaturi de tine!

Sau la adresa de email: claims@smith-smith.ro

pe Facebook

Iți  vom raspunde în cel mai scurt timp posibil.

Smith & Smith – de 20 ani alaturi de tine!Dsecure)

0 raspunsuri

Scrie un mesaj sau o întrebare

Vrei să adaugi un comentariu?
Simțiți-vă liber să contribuiți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *