De peste 20 de ani ne-ai onorat cu încrederea ta, incredintandu-ne banii tai pentru a-i transmite rapid în siguranță și la comisioane mici celor dragi tie. Indifferent de locul unde te afli poți transfera și primi bani, în numerar, cu ajutorul nostru și al partenerilor noștri din întreagă lume atât de la agențiile Smith&Smith, de la agențiile partenerilor nostril cât și ONLINE de pe platforma www.smith.com.ro și din aplicația noastră mobila smith&smith . Pentru că înțelegem și apreciem faptul că lucrezi din greu pentru a trimite bani acasă și că nevoile tale și a celor dragi nu țîn cont de zilele de week-end, cele mai multe dintre agențiile noastre au un program extins, fiind deschise 7 di 7 zile, astfel încât poți ajunge la noi oricând poți și de cate ori ai nevoie, fară cozi interminabile, fară birocrație. La noi găsești intodeauna numerar disponibil. Timpul tău este cel mai prețios și rapiditatea de transfer al banilor este la fel de importanta pentru noi. Mai rapid, mai ieftin și 100% sigur, aceasta este promisiunea noastră pentru tine!

Serviciului Smith Online oferit de Smith&Smith prin platforma www.smith.com.ro   Și Prin aplicația mobila smith&smith  disponibila în Magazine Google play și App Store . Comisioanele pornesc de la doar 1,99 lire. Poți trimite și  EURO, USD și RON,în  Romania. Beneficiarul sumei ridica banii din rețeaua de Agentii Smith&Smith exact în valuta pe care ați trimis-o.

Pentru mai multe detalii poți deveni prietenul nostru pe facebook   și vei fi la actualizat cu toate informațiile.

Pentru orice neclaritate ne poți contacta și un operator raspunde cât se poate de repede la întrebarea ta. Telefon : *5588;(+4)021 331 8000 , (+4)021 335 8800, (+4)0751 128820, .WhatsApp:+40.759.034.849 (Tarif normal în orice rețea mobila) Sau la adresa de email: claims@smith-smith.ro pe Facebook

Iți  vom raspunde în cel mai scurt timp posibil. Smith & Smith – de 20 ani alaturi de tine!

Sau la adresa de email: claims@smith-smith.ro

pe Facebook

Iți  vom raspunde în cel mai scurt timp posibil.

Smith & Smith – de 20 ani alaturi de tine!

0 raspunsuri

Scrie un mesaj sau o întrebare

Vrei să adaugi un comentariu?
Simțiți-vă liber să contribuiți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *