Blog Smith & Smith - Transfer de bani, instituție de plată

Cu siguranță mulți am fost pusi în situația sau avem cunoștinte care au trimis  și trimit bani din străînătate  familiei sau prietenilor. De multe ori când ești în străînătate este mai greu să găsești un răspuns și să alegi varianta cea mai convenabila pentru o astfel de operațiune. Așa cum știm internetul este plin de oferte de acest fel, unele mai tentante decât altele. Întrebarea principala care ne preocupa este: Cât plătesc comision la un transfer? Din acest motiv exista foarte multe oferte de transfer de bani, mai ales în mediul online,prin care este promovat transfer gratis. Nu exista așa ceva în mod real. Nimeni nu face un serviciu fară să câștige ceva. Adevăratele comisioane, și nu de multe ori mici, sunt ascunse în schimbul valutar. Adică trimiți banii în valuta din tara în care te afli și banii sunt ridicați în Lei la un curs sub cel real. Apoi mai exista comisionul de ridicare numerar pe care nu îl vedem în prima faza. Acesta este de 0,5% din suma ridicata. Nici o banca și nici un bancomat nu iți eliberează banii trimiși  din străînătate prin aplicațiile online de transfer de bani fară a percepe un comision. Concluzia este că oferte sunt foarte multe în mediul online dar cele avantajoase sunt foarte puține. Ce ar fi bine să știm când alegem o astfel de oferta? Acestea sunt cele  10 puncte de care cred  trebuie să ținem cont în alegerea serviciului bun pentru noi.

1.Să fie un site securizat în primul rand prin verificarea (lăcățelul) din începutul paginii să fie verde. Asta înseamnă că site-ul este unul sigur.

2. Să vedem daca au și limba romana pentru a înțelege toate detaliile ofertei.

3.Să căutam date de contact în site să ne asigura că în cazul unei probleme avem cu cine și unde vorbi. Este important că serviciul de call center al firmei să fie în limba romana, ia tariful pentru un apel telefonic să fie normal nu cu supra taxa.

4.Se verificam daca exista termeni și condiții prin care putem verifica oferta serviciului.

5.Să verificam și societatea care oferă serviciul și daca este înregistrată legal, de când este prezenta pe piață, etc. Nu sunt suficiente doar recenziile oferite de utilizatori. De multe ori aceste recenzii se pot” fabrica„.Este indicat să folosim firmele cu istoric și consacrate în serviciul de transfer de bani.

6.Să verificam comisionul perceput la efectuară transferului.

7. Să verificam în ce moneda se ridica banii trimiși.

8.Să verificam timpul de transfer.

9.Să verificam daca la utilizarea cardului exista autentificare 3Dsecure. Acest lucru prezinta siguranță utilizării cardului numai de către noi și nu poate fi acționată de o persoana neautorizata.

10.Să punem întrebări suplimentare pentru înțelegerea serviciului oferit prin mijloacele de contact oferite de societatea ofertanta. Vrei să afli mai multe intra pe smith online, sau pune o întrebare pe blog și iți răspund cu drag.

 

Pentru mai multe detalii poți deveni prietenul nostru pe facebook   și vei fi la actualizat cu toate informațiile.

Pentru orice neclaritate ne poți contacta și un operator raspunde cât se poate de repede la întrebarea ta. Telefon : *5588;(+4)021 331 8000 , (+4)021 335 8800, (+4)0751 128820, .WhatsApp:+40.759.034.849 (Tarif normal în orice rețea mobila) Sau la adresa de email: claims@smith-smith.ro pe Facebook

Iți  vom raspunde în cel mai scurt timp posibil. Smith & Smith – de 20 ani alaturi de tine!

Sau la adresa de email: claims@smith-smith.ro

pe Facebook

Iți  vom raspunde în cel mai scurt timp posibil.

Smith & Smith – de 20 ani alaturi de tine!

0 raspunsuri

Scrie un mesaj sau o întrebare

Vrei să adaugi un comentariu?
Simțiți-vă liber să contribuiți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *