Va anuntam pe aceasta cale ca Smith&Smith a introdus, conform noilor cerinte legale, autentificarea in doi pasi.

Aceasta implica o dubla autentificare in contul de utilizator atat pe www.smith.com.ro cat si in aplicatia mobila smith&smith.

Dupa autentificarea cu user si parola veti fi nevoit sa introduceti un cod suplimentar pe care il veti primii pe adresa de email cu, care v-ati inregistrat.

Nu trebuie decat sa copiati codul din email in rubrica din site sau aplicatie.

Pentru introducerea acestor proceduri a fost nevoie de efectuarea unui Update atat pe site cat si in aplicatia mobila. In acest sens daca intampinati greutati la autentificare in aplicatia mobila va rugam sa dezinstalati aplicatia pe care o aveti in telefon si sa instalati aplicatia noua din Google play sau/si App store.

Pe langa aceasta autentificare dubla, procesatorii cardurilor au introdus o metoda suplimentara de securitate pentru sistemul 3DSecure  prin care se face verificare numarul de telefon introdus pe site. 

In acest sens numarul trebuie sa fie corect si sa contina 10 caractere .

 

Pentru orice neclaritate ne puteti contacta si un oprator va raspunde cat se poate de repede la intrebarea dumneavoastra.

Telefon : *5588;(+4)021 331 8000 , (+4)021 335 8800, (+4)0751 128820, .WhatsApp:+40.759.034.849 (Tarif normal in orice retea mobila)

 

Sau la adresa de email: claims@smith-smith.ro

https://www.facebook.com/SmithTransfer Va vom raspunde în cel mai scurt timp posibil.

Smith & Smith – de 20 ani alaturi de tine!

0 raspunsuri

Scrie un mesaj sau o întrebare

Vrei să adaugi un comentariu?
Simțiți-vă liber să contribuiți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *