Transferul cu numerar - Romania-Romania

Smith&Smith va oferi in curand serviciul de transfer de bani ONLINE in moneda USD si GBP.. Cu acest serviciu puteti trimite bani din strainatate in Romania direct USD de pe carduri in USD si GBP de pe carduri in GBP. Este probabil singurul serviciu de transfer de bani online prin care suma trimisa in moneda selectata va ajunge si va fi ridicata de catre beneficiar in aceeasi moneda. Nu se face conversia de catre procesatorul de carduri. Comisionul pe care il platiti pentru transfer este unic. Totul este foarte simplu ce trimiteti acelasi lucru veti ridica de la agentiile Smith&Smith sau partenere. Serviciul va fi disponibil in prima faza pe site-ul www.smith.com.ro, ulterior va fi disponibil si pe alicatia mobila smith&smith. Pentru informatii suplimentare va rugam sa luati legatura cu serviciul clienti

Pentru orice neclaritate ne puteti contacta si un oprator va raspunde cat se poate de repede la intrebarea dumneavoastra.

Telefon : *5588;(+4)021 331 8000 , (+4)021 335 8800, (+4)0751 128820, .WhatsApp:+40.759.034.849 (Tarif normal in orice retea mobila)

Sau la adresa de email: claims@smith-smith.ro

https://www.facebook.com/SmithTransfer Va vom raspunde în cel mai scurt timp posibil.

Smith & Smith – de 20 ani alaturi de tine!

0 raspunsuri

Scrie un mesaj sau o întrebare

Vrei să adaugi un comentariu?
Simțiți-vă liber să contribuiți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *