Transfer de bani online

Dragi utlizatori de plati online, anul 2021 aduce o noua provocare pentru platile online cu un card bancar.

Directiva Europeană privind serviciile de plată aduce noi prevederi legislative privind securitatea plăților online ca tu să ai parte de o siguranță sporită la fiecare plată online pe care o efectuezi cu cardurile bancare prin serviciul 3D Secure.

Ce reprezintă tehnologia 3D Secure?

Un standard de autentificare dezvoltat de Organizațiile Internaționale de Carduri VISA și Mastercard care permite efectuarea plăților cu cardul pe internet (E-Commerce) în condiții de strictă securitate, asigurând protecția deținătorilor în momentul autentificării;

Sistemul de comerț electronic securizat este implementat pe site-urile comercianților sub denumirea de „Mastercard Identity Check” pentru cardurile de tip Mastercard și „Verified by VISA” pentru cardurile VISA, și se pot identifica prin intermediul siglelor;Pentru autentificare 3Dsecure exista mai multe variante in functie de banca care va  emis cardul.

Astfel exista varianta de identificare dintre care iti reamintim:

Autentificare biometrica(aprenta digitala, recunoastere faciala);Autentificare in doi factori(parola statica+parola dinamica 3DSecure).

Parolă dinamică–este o parolă unicăprimită de către Deținător/Utilizator Autorizatprin SMS pe numărul de telefon mobil comunicat Băncii prin intermediul căreia se pot autentifica tranzacțiile online efectuate cu cardul prin serviciul 3D Secure.

Parola statică–este o parolă formată dintr-o informație cunoscută și la îndemana Deținătorului/UtilizatoruluiAutorizatfiind parte din procesuldeautentificare a tranzacțiilor online efectuate cu cardul prin serviciul 3D Secure. In prima faza parola statica poate fi formata din ultimile sase cifre ale CNP-ului vostru.

Pentru mai multe detalii poți deveni prietenul nostru pe facebook   și vei fi la actualizat cu toate informațiile.

Pentru orice neclaritate ne puteti  contacta și un operator raspunde cât se poate de repede la întrebarile voastre. Telefon : *5588;(+4)021 331 8000 , (+4)021 335 8800, (+4)0751 128820, .WhatsApp:+40.759.034.849 (Tarif normal în orice rețea mobila) Sau la adresa de email: claims@smith-smith.ro pe Facebook

Iți  vom raspunde în cel mai scurt timp posibil. Smith & Smith – de 20 ani alaturi de tine!

Sau la adresa de email: claims@smith-smith.ro

pe Facebook

Iți  vom raspunde în cel mai scurt timp posibil.

Smith & Smith – de 20 ani alaturi de tine!Dsecure)

0 raspunsuri

Scrie un mesaj sau o întrebare

Vrei să adaugi un comentariu?
Simțiți-vă liber să contribuiți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *