Blog Smith & Smith - Transfer de bani, instituție de plată

Cum este mai ieftin si mai comod sa trimiti bani din strainatate in Romania si Republica Moldova!

Asa cum stim de peste 30 de ani cetatenii romani si cetatenii moldoveni au plecat in strainatate pentru un job mai bine platit decat in Romania sau Republica Moldova.

Cu siguranta ca numarul ajuns la ordinul milioanelor in strainatate arata ca acolo au gasit o sursa de venit importanta.

Majoritatea si-au lasat in tarile de origine Romania si respectiv Republica Moldova familia, rudele si prietenii carora le trimit aproape lunar sume de bani cu titlul de ajutor, intretinere familie, achizitii, reparatii imobile, plati utilitati, intretinere copii, batraini, etc.

Acestia au inceput sa mearga in tara de rezidenta unde lucreaza la birourile specializate in efectuarea serviciului de transfer de bani.

Procedura este si acum foarte uzuala deja intrata in rutina lunara. Cum se duc zilnica la serviciu, isi fac cumparaturile asa stiu ca odata pe luna trebuie sa trimita bani ACASA Comisioanele au inceput peste tot sa scada datorita concurentei , banii ajung din ce in ce mai repepede in tarile de origine catre destinatarii alesi de catre depunator. S-au deschis multe birouri in Romania si Republica Moldova care fac serviciul de plati, bancile care mai rigide in anii trecuti, ofera acum mai toate aceste servicii de plati.

De ceva timp a aparut un nou sistem de plata care acapareaza din ce in ce mai multi oameni si ii indeamna sa il foloseasca.

Este vorba de transferul de bani ONLINE.

Acesta se face prin intermediul platformelor on line pe computere sau tablete sau prin intermediul aplicatiilor mobile disponibile in magazine Google Play si Apps Store.

O sa vorbim intr-o interventie viitoare care va fi castigatorul pana la urma computerul sau smartphone-ul pentru platile online.

Si in acest sistem de transfer exista o concurenta acerba.Au aparut de la bancile ONLINE pana la diverse aplicatii care permit transferul de bani online in cateva minute.

Astfel servicul de transfer de bani casic prin care clientul trebuia sa se deplesaze la un birou fizic si astfel sa piarda timp si bani este usor inlocuit de serviciul comod din fotoliu accesand doar un dispozitiv conectat la internet.

Astazi o sa va prezint avantajele transferului ONLINE prin Smith&Smith fata de ce exista pe piata si este folosit de catre romanii si moldovenii din strainatate.

O sa incep prin a spune ca Smith&Smith are o experienta de peste 20 de ani in acest domeniul transferului de bani.

Avantajul folosirii serviciilor Smith&Smith ONLINE este evidentiat in primul rand prin faptul ca acesta este un serviciu dedicat romanilor si moldovenilor.

Daca , concurenta a introdus in serviciile lor de transfer de bani on line Romania si Republica Moldova doar ca o optiune in lista de zeci de tari cu, care lucreaza Smith&Smith ofera servicii dedicate exclusiv pentru romani si moldoveni.

Va voi prezenta in continuare avantajele Smith&Smith ONLINE fata de concurenta:

*Prin Smith&Smith ONLINE trimiti banii in valuta pe care o incasezi si anume EURO, GBP sau poti opta la moneda LEI pentru Romania.Banii sunt ridicati in valuta ordonata de catre depunator.

Nu se face nici un schimb automat.

*Banii ajung imediat la plata catre beneficiarul sumei. Nu exista optiuni de plata a doua zi , a treia zi sau peste o saptamana. Banii sunt trimisi pentru ca este nevoie imediata de ei asa ca Smith&Smith ONLINE a dezvoltat optiunea plata instant. In acest sens banii sunt disponibili la plata imediat ce depunatorul a finalizat tranzsferul si a primit codul unic de identificare pe care il transmite beneficiarului.

*Beneficiarul poate ridica banii din reteaua proprie Smith&Smith (acceseaza linkul si poti gasii mai usor https://online.smith.com.ro/retea/smith) sau bancile partenere fara sa detina un cont bancar.

*La ridicarea banilor nu se mai percepe nici un comision.

*Daca depunatorul ordona ridicarea banilor dinRomania in moneda natiunala Lei atunci beneficiarul ii poate ridica la un curs de schimb probabil cel mai buna la momentul respectiv si foarte apropiat de cursul de referinta oferita de banca nationala.

*Banii se pot ridica dintr-o retea care si-a modelat programul dupa cerintele beneficiarilor si in ulte dintre acestea este prelungit chiar pana la ora 22.00 si se lucreaza si sambata si duminica.

*Departamentul de call center este la dispozitia beneficiarilor si depunatorilor pentru a rezolva cat ma rapid orice problema aparuta, pentru a raspunde imediat la orice solcitare sau informatie.Deasemeni se poate cere informatii si pe retele de socializare sau pe massagerul instant disponibil in site.

Totul se face in limba romana pentru toti romanii de pretutindeni rapid, sigur si confidential cu deviza Romani pentru Romani.

Va desparte un singur click de rezolvarea eficenta a unui transfer de bani in Romania si in Republica Moldova https://online.smith.com.ro/

In curand vom publica

  • Comisioanele comparative la online

  • Tipurile de carduri acceptate la platine online.

  • Cum sa platesc diferite facturi , amenzi, excursii , etc direct online.

  • Cum sa ne pazim de fraude la un transfer de bani online.

  • Multe alte informatii financiare utile pentru platile online si nu numai.

0 raspunsuri

Scrie un mesaj sau o întrebare

Vrei să adaugi un comentariu?
Simțiți-vă liber să contribuiți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *