Blog Smith & Smith - Transfer de bani, instituție de plată

Plata online  cu un card bancar trebuie sa fie atat pentru utilizator cat si pentru platforma   de pe care se face tranzactia  o operatiune   sigura si nu trebuie sa permita nici o bresa de securitate astfel incat sa aduca la eventuale prejudicii . In acest sens Smith&Smith prin platfoma sa online disponibila pe www.smith.com.ro sau prin aplicatia mobila smith&smith disponibila in magazinele google play si app store permite plata numai prin cardurile inrolate 3DSecure.

Ce inseamna 3Dsecure:

  • Cardurile 3Dsecure au un sistem de validare al platii prin mijloace suplimentare nu doar introducerea codului CVC. Pentru finalizarea platii cu un astfel de card , utilizatorul trebuie sa introduca codul primit prin sms sau codul eliberat de un dispozitiv electronic imperecheat cu cardul. Acesta este oferit de catre banca emitenta  a cardului.
  • Prin introducerea acestui cod care se primeste pe telefonul mobil sau pe dispozitivul tip token sau digipass se elimina aproape in toatalitate posibilitatea de frauda in cazul pierderii cardului.

Cardurile Revolut sunt acum  utilizabile in sistemul 3D-secure si prin urmare pot fi folosite la transferul de bani online prin Smith&Smith.

Acum cardul Revolut care se regaseste din ce in ce in numar tot mai mare in portofelul cetatenilor romani si moldoveni poate fi folosit alaturi de cardurile visa si mastercard pentru transferul de bani online prin platforma www.smith.com.ro

 

.

 

 

 

  •  

0 raspunsuri

Scrie un mesaj sau o întrebare

Vrei să adaugi un comentariu?
Simțiți-vă liber să contribuiți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *